Onze Collectie

Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling streeft naar een complete productlijn met buitengewone eigenschappen. Alle producten bevinden zich in een constant ontwikkelings- en verbeteringsproces.

Home & Garden

ProFluid Home & Garden-producten zijn gericht op het reinigen en beschermen van alle kwetsbare oppervlakken in en rond uw huis. Onze reinigingsproducten zijn veilig in gebruik zonder zorgen over het beschadigen van het behandelde oppervlak. Beschermende vloeistoffen zorgen op de lange termijn voor het behandelde oppervlak. Beide productsoorten vullen elkaar aan.

Home & Garden Nano Reiniger PF Clean 101 5000ML

PF Clean 101

Hout reiniger en renovatieproduct

Duurzaam product op waterbasis. Reinigt vervuild en vergrijst hout snel en effectief en herstelt de natuurlijke uitstraling. Na behandeling te combineren met PF Care 102 Hout Protector.

Home & Garden Nano Beschermer PF Care 102 5000ML

PF Care 102

Water- en olieafstotend impregnatiemiddel voor hout protectie

Impregnatie voor renoveren en langdurig, actief beschermen van onbehandeld hout. Water- en olie afstotend, onzichtbaar, 100% ademend, UV-filter, langdurige bescherming tegen algen, parasieten en veroudering. Voor hard- en zachthout soorten. Werking 1 jaar, mede afhankelijk van specifieke situatie. Bij nieuw teakhout (van nature oliehoudend) eerst hout vooraf behandelen met PF Clean 101 voor het verkrijgen van een goede impregnatie.

Home & Garden Nano Reiniger PF Care 103 5000ML

PF Care 103

Impregnatiemiddel met zelfreinigende eigenschappen voor alle soorten hout en steen

Voorkomt gladheid door groene aanslag op hout en steen. Product heeft een zelfreinigende werking. Door de water- en olie- afstotende eigenschappen van het product, inclusief UV-filter, wordt langdurig (1-2 jaar afhankelijk van specifieke situatie) verdere vorming van algen en schimmels voorkomen.

Interior Nano Reiniger - Beschermer PF Clean - Protec 401 1000ML

PF Clean & Protec 401

Reinigen en protectie 2 in 1

Voor toepassing op sanitair, tegels, keukenapparatuur (aluminium), metalen delen, kunststof en plastic delen. Een slim 2-in-1 product van reinigen en protectie. Geeft een actieve antistatische en zelfreinigende werking en is duurzaam in gebruik. Regelmatig gebruik vergroot de het reinigingsgemak en levert een continue schone en mooie uitstraling.

Interior Nano Reiniger PF Clean 405 1000ML

PF Protec 406

Schimmelprotectie voor vochtige ruimtes

Beschermt langdurig tegen schimmels. Vooral geschikt voor gebruik in de badkamer en in andere vochtige ruimtes. Eenvoudig aan te brengen met een borstel, borstel of spons. Meest geschikt voor poreuze oppervlakken.

Fashion & Textiel

Textile Nano Reiniger PF Clean 501 500ML

PF Clean 501

Textiel- en schoenenreiniger

Reinigingsmiddel geschikt voor textiel van katoen en gemengde weefsels. Reinigt vlekken op een veilige manier, zonder het textiel te beschadigen. Laat geen kleur achter. Geconcentreerde formule. Voor toepassing op jeans / katoenen broek, jassen van katoen / gemengde stoffen, suède schoenen en alle soorten sneakers. Ook van toepassing op meubels, parasols, tenten, outdoorkussens (gemengde stoffen of plastic stoffen).

Textile Nano Beschermer PF Protec 502 1000ML

PF Protec 502

Textiel- en schoenen protectie

Impregnatie geschikt voor textiel van katoen en gemengde stoffen. Een water-, olie- en vuilafstotende impregnering met lange werking. Kleurloos en 100% ademend Voor toepassing op jeans / katoenen broeken, jassen van katoen / gemengde stoffen, suède schoenen en alle soorten sneakers. Ook van toepassing op meubels, parasols, tenten, outdoorkussens (gemengde stoffen of plastic stoffen).

Marine

Marine Nano Reiniger PF Clean 201 1000ML

PF Clean 201

Teak reiniger

Reinigt en renoveert vervuild, vergrijst en groen teak hout en onbehandelde (teak)houten dekmeubels snel en effectief terug in originele staat. Na drogen, behandelen met PF Care 202 voor langwerkende actieve bescherming. Geschikt voor zoet en zout water omgeving. Product op waterbasis.

Marine Nano Beschermer PF Care 202 5000ML

PF Care 202

Teak dek -en meubelprotectie

Impregnatie voor renoveren en onzichtbaar langdurig, actief beschermen van teak dek, teak meubels of overige houtsoorten (ongelakt) aan boord. Water- en olie afstotend, 100% ademend, UV-filter, langdurige bescherming tegen algen, parasieten en veroudering. Werking 1-2 jaar, mede afhankelijk van specifieke situatie. Geschikt voor toepassing in zoet- en zout water omgeving. Bij nieuw teakhout (van nature oliehoudend) eerst hout vooraf behandelen met PF Clean 201 voor het verkrijgen van een goede impregnatie.

Marine Nano Reiniger PF Clean 205 1000ML

PF Clean 205

Geconcentreerd actief reiniging en protectiemiddel

Sterke reiniger voor textiel vlekken en reinigen van ‘harde’ materialen als opbouw van de boot: kunststof, gelakte delen, aluminium en glas/raampartijen. Product op waterbasis, anti-statisch, vuilafstotend, glans en duurzaam in gebruik. Droogt streeploos op.

Marine Nano Beschermer PF Protec 206 250ML

PF Protec 206

Langwerkende hoogglans protectie

Hoogglanzende langwerkende (tot 1 jaar). Actieve protectie voor bootopbouw en romp. Vult microkrassen op, is vuilafstotend, antistatisch en geeft een hydrofiele en hydrofobe werking. Geen siliconen. Product is op waterbasis en milieuvriendelijk door zeer gering verbruik. Vermindert kalkafzetting en resterende kalkaanslag na een boottrip is eenvoudig met een vochtige doek afneembaar. Goed combineerbaar met regelmatige toepassing van PF WASH&SHINE 205 welke elkaar versterken. Toepasbaar bij zoet- en zout water omgevingen.