Wie we zijn

Ons laboratorium in België levert de basis voor onze innovatieve slagkracht. Met een team van ervaren ontwikkelaars en marketeers ontwikkelen we nieuwe product-marktcombinaties en bieden we professionele dienstverlening. Vanuit de overtuiging dat de combinatie van R&D, marktkennis en creatief ondernemerschap, nieuwe proposities voor klanten opleveren. En daarmee toekomstige omzet garanderen.

Met meer dan 20 jaar ontwikkel ervaring en focus op hybride producten gebaseerd op scheikunde en nanotechnologie, is het onze overtuiging dat innovaties en een snelle time-to- market, de basis voor toekomstige continuïteit zijn. Met als resultaat kwaliteitsproducten met toegevoegde waarde. Daarnaast hebben we een klantgerichte focus; we luisteren goed naar onze klanten en signaleren nieuwe ontwikkelingen. En zo testen en werken we aan continue verbeteringen of creëren we nieuwe inzichten op bestaande producten. Waar wenselijk op maat ontwikkeld als gereed product of als industrieel additief.

Om succesvol in verschillende markt segmenten te zijn heeft ProFluid meerdere strategische partnerships: samenwerkingen waar specifieke marktkennis en autoriteit samenkomt met de innovatieve (maatwerk) oplossingen van ProFluid. Een model als waarborg voor technologische continuïteit en toekomstige omzet.

Het merk ProFluid

Een merk wat staat voor innovatie, flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit. Een merk wat als innovatieve motor bijdraagt aan ontwikkeling van nieuwe product-marktcombinaties voor onze klanten. En daarmee vertrouwen en richting geeft. Daarom zorgt een team van experts voor het vertalen van input van onze klanten en belangrijke trends in de markt voor vaak verrassende nieuwe oplossingsrichtingen. Dat is onze innovatieve slagkracht. Dat zorgt voor slimme producten.

Onze Missie

ProFluid streeft naar voortdurende innovatie van producten om afnemers optimaal onderscheidend vermogen en duurzame product-marktcombinaties te kunnen bieden. Als basis voor structurele groei in omzet en samenwerking.