Marine

Teakdek, bootlak & kunststof protectie

Producten die het leven van vele booteigenaren gemakkelijker maken.

Voor de behandeling van teakdekken en teakmeubels bieden onze Clean en Care producten een snelle en effectieve cleaning en langwerkende actieve protectie. Waarbij teakdek en houten meubels water- en olieafstotend worden, langdurig beschermd worden tegen algen en schimmelvorming, met ingebouwd UV-filter. Brandstofvlekken, olievlekken, chips- en eetresten, wijnvlekken en ketchupvlekken, behoren bij de juiste behandeling tot het verleden.

Een vochtig absorberend doekje is voldoende om weer een langdurig schoon teakdek of tafel te hebben.
Ook voor de opbouw en bootromp, voor toepassing op kunststof, polyester, glas en gelakte delen biedt de Marine lijn een hoogglans langwerkende actieve protectie coating. Zonder siliconen toevoeging. Een onzichtbare bescherming, anti-statisch, zelfreinigend en met UV-filter, waarbij het oppervlak zowel hydrofoob&hydrofiel wordt. In combinatie te gebruiken met een actief reinigings- en protectiemiddel. Duurzaam door hun extreem lage verbruik en eenvoudig en snel in gebruik. De producten zijn toepasbaar in zowel zoet als zout water omgeving. Kalkresten na het varen zijn eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek, waarbij ook beduidend minder hechting plaatsvindt. Voor al het RVS en aluminium beslag zijn er specifieke actieve protectie coatings leverbaar.

Slimme, effectieve en actief langwerkende producten die het plezier aan boord vergroten, de onderhoudskosten verlagen en de waarde van uw schip behouden.

Naar de webshop